Afterwork Stockholm

I Sheratons lounge möts du av ett mixat axplock av gammalt och nytt. Trendig housemusik varvas med vår DJs favoriter inom soul och funk med rötter från hela världen.

På vardagarna spelas förväntansfull loungemusik i lugnt tempo. En perfekt atmosfär för diskussion och After Work. Våra bartendrar är kända för sina intressanta cocktails som passar exakt till din sinnesstämning.

Erbjudanden:

Aperitivo. Varje torsdag mellan klockan 16:30 – 18:30 är bästa tiden på hela veckan. Då är det Aperitivo Time och vi bjuder på Italienska munsbitar till drinken och vår DJ spelar sin skönaste musik. Välkommen förbi efter jobbet, på väg hem eller påväg ut.

Social Hour. Upptäck nya viner eller återupptäck en gammal favorit. Jämför två viner under Sheraton Social hour för endast 75 kr. Varmt välkommen varje onsdag till fredag mellan 18:00 – 20:00 PM i 360° Bar.

Kom till Sheraton Stockholm ikväll!

Andra Mood Offers av Sheraton Hotel

Fira in det nya året på ett av Stockholms allra bästa hotell. Vi är belägna mitt i det stora utbudet av nattliv och har den bästa shoppingen runt hörnet! Ett perfekt ställe att fira det nya året i hjärtat av vackra Stockholm, tillsammans med ditt favoritsälskap.

Årets nyårsmenyer
Festligt blir det på årets sista dag när vi firar nyår på Sheraton Stockholm Hotel. Njut av något gott i glasen och en underbar festmåltid tillagad av köksmästare Cor van del Plas och hans hängivna köksbrigad. Välj mellan två olika alternativ:

Nyårssupé, 7-rättersmeny
Nyårssupén serveras i våra vackra Hagasalonger med fantastisk utsikt över Riddarfjärden, Gamla Stan och Stadshuset. Här ser du verkligen fryverkerierna från första parkett! Med vår nyårssupé kan du njuta av godsaker som till exempel, råbiff med tryffel och mayonnäs, vaktelbröst serverat med rödbetskräm och rostade macademianötter och fantastiskt god hälleflundra.

Tid: Cocktailmottagning kl. 18:00 som följs av nyårsmiddag som serveras kl. 19:00 (Endast en sittning) 
Pris: 1 595 kr per person inklusive ett glas Mumm Champagne

Nyårssupé meny, PDF>

Nyårsbuffé 
Nyårsbuffén avnjuts i vår härliga restaurang med internationell atmosfär och öppet kök. Buffén erbjuder till exempel ostron och hummer, krabba, råbiff, skagen och hälleflundra. Vi är även stolta över alla våra goda sallader och det finns många vegetariska alternativ.

Tid: Boka bord från kl. 17:30 
Pris: 1 395 kr per person inklusive ett glas of Mumm Champagne 

Nyårs buffeét meny, PDF>
Rums- och middagsbokningar för nyår blir snabbt fullbokade. För att inte missa detta erbjudande rekommenderar vi att ni bokar nu!
Mejla: threesixty.stockholm@sheraton.com eller ring +46 8 4123472.

https://www.facebook.com/events/1290116627719235/

Regnbågspaket – priser från 1570 kr

Hos oss är det bara att promenera ut genom huvudentren och njuta av Stockholms fantastiska shoppingutbud, promenadstråket längs Mälaren och utsikten över Stadshuset. Gamla Stan hittar du tvärs över bron, bara 5 minuters promenad från Sheraton Stockholm Hotel. Ett besök där är ett måste under Stockholmsvistelsen. Här finns dessutom många gay och lesbiska kafeer och restauranger. Ett stenkast från hotellet hittar du de stora varuhusen, designbutiker och några av Stockholms bästa restauranger och klubbar.

Som ILGTA-hotell är vi stolta över att erbjuda vårt regnbågspaket:

Stay with Pride!

Från 1570 kr per natt ingår:

  • Vår härliga frukostbuffet
  • En natt i våra Sweet Sleeper-sängar
  • Veckans cocktail i 360° Bar
  • En QX gay-karta

Boka vårt regnbågspaket nu!>>


Tips från vår Concierge

  • Gamla stan – Njut av ett glas vin, konst och historia. Shoppa loss i trendiga designbutiker längs kullerstensgränderna.
  • Gayklubbar – Träffa likasinnade, dansa och ha kul.
  • Skärgården – Njut av natur bad och sol.

Tveka inte att kontakta vår Concierge för fler tips innan din ankomst till hotellet: concierge.stockholm@sheraton.com