Överraska din kärlek med en alla hjärtans dag utöver det vanliga, på Clarion Hotel Sign i Stockholm

Årets stora kärleksdag, den 14 februari, är snart här så passa på att boka en mysig hotellövernattning i ett av våra Superior dubbelrum. När ni checkat in och gjort er hemmastadda beger ni er till hotellets åttonde våningsplan och vårt spa, Selma City Spa. Här njuter ni av varandra, tar ett dopp i vår uppvärmda utomhuspool, värmer er i bastun och kopplar av i relaxrummet – allt med en outstanding utsikt över Kungsholmen!

När magen börjar kurra och ni känner er färdiga på spa’t tar ni hissen ner till entréplanet och vår restaurang American Table Brasserie and Bar. Här är ett bord för två uppdukat och ni kommer att serveras en Amerikansk trerätters-meny. Alla hjärtans dag kan inte bli bättre!

Psst…detta paket går att boka med ankomt fredagen den 10/2, lördagen den 11/2 samt tisdagen den 14/2 2017.

 

I paketet ingår:

  • Övernattning för två i Superior dubbelrum
  • Variationsrik frukostbuffé med ett stort ekologiskt urval
  • Fri tillgång till gym (öppet 05.30–23.00)
  • Lån av badrock och tofflor
  • Inträde till Selma City Spa vid ett tillfälle
  • Mousserande vin och choklad på rummet vid ankomst
  • Trerätters middags-meny exklusive dryck på American Table

BOKA HÄR

GOOOD MORNING! Är det någon som sovit gott hos oss inatt? #saturday #morning #stockholm

A photo posted by Clarion Hotel Sign (@clarionsign) on

https://www.facebook.com/clarionsign/

Andra Mood Offers av Clarion Hotel Sign

Januariweekend i Stockholm inklusive inträde till populära Selma City Spa!

Efter familjemys under jul- och nyår kan det vara skönt att smita iväg till huvudstaden, strosa runt på Stockholms gator med en take-away kaffe i handen och spana in nyheterna som börjar trilla in i butikerna. Och när fötterna är trötta är vi redo att ta hand om er här på hotellet. Du vet väl att vi, utöver hotellrum, har ett spa och en restaurang också?

Vårt spa, Selma City Spa, som du i detta paket har entré till, ligger på vårt åttonde våningsplan och här badar du i en uppvärmd utomhuspool, värmer dig i bastun och kopplar av i relaxrummet. Allt med en outstanding utsikt över Kungsholmen!

Restaurangen, American Table Brasserie and Bar, finns på entréplan och på helgen serverar vi både brunch och middag här. Glöm inte att boka bord redan vid din hotellbokning så att du är säker på att få plats.

Ta med ett resesällskap så ses vi i Stockholm!

Till förfrågan>

I paketet ingår:
Övernattning för två personer i dubbelrum natt lördag-söndag
Variationsrik frukostbuffé med ett stort ekologiskt urval
Fri tillgång till gym (öppet 05.30–23.00)
Inträde till Selma City Spa vid ett tillfälle

Villkor
Erbjudandet gäller för ankomst lördagar tom 22 januari 2017 och i mån av plats. Bokning sker mot giltigt kreditkortsnummer. Avbokning kan ske senast 72 timmar innan klockan 16.00 ankomstdagen. Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Sol och värme i Stockholm idag! Hur är vädret där du är? #summer #vacation #stockholm

A photo posted by Clarion Hotel Sign (@clarionsign) on

 

Ät en söndagsbrunch i American Table Brasserie and Bar och du får sedan, i samband med brunchen, gå på Dagspa hos oss på Selma CitySpa med erbjudandet gå 2 betala för 1.

t en söndagsbrunch i American Table Brasserie and Bar och du får sedan, i samband med brunchen, gå på Dagspa hos oss på Selma CitySpa med erbjudandet gå 2 betala för 1.

Visa upp ditt kvitto från brunchen så betalar ni endast 495 kr för två personer för spaentrén. 

American Table Brasserie and Bar dukar upp sin brunchbuffé på söndagar klockan 12.00 och 14.30 och bjuder bl.a. på Eggs Benedict och Mini Cheese Burgers. Beställ en god Bloody Mary från baren eller varför inte en Pitch med Margarita som ni delar vid bordet.

Brunchen kostar 650 kr för två. 

Boka bord här >>

Villkor
Gäller vid uppvisande av brunchkvitto från American Table Brasserie and Bar i mån av plats. Endast söndagar tom juni 2016. Kan ej kombineras med andra erbjudaden.