Året har så många dagar. Varför inte ägna några åt välbefinnandet?

Med våra underbara dagspapaket finns det tid att verkligen njuta och slappna av. Kom ensam eller med nära och kära.

NORDISKA BADET DE LUXE

Smyg undan från allt eller ta med vännerna på en skön stund. Kombinationen av bastu och kallt vatten, scrub och näringsgivande mask vitaliserar och förnyar. Ni applicerar själva produkterna i egen takt efter vår instruktion. Men börja med att göra en ordentlig torrborstning! I upplevelsen ingår, förutom inträde, ett glas champagne och Grand Hôtels hemmagjorda chokladpraliner, en skandinavisk helkroppsscrub med tranbär, en välgörande ansiktsmask och en helande hårinpackning. Avsluta med en härlig body lotion och ta med den ekologiska torrborsten hem.

Tid: Så lång tid det tar, men avsätt minst 2 timmar (Endast måndag – torsdag)
Pris: 1300 kr eller 600 kr som tillägg till behandling

SHARE A GRAND DAY

Nu är det dags! Samla vännerna och njut tillsammans. Börja dagen med Nordiska Badet de Luxe, ha trevligt med tilltugg i varandras sällskap. Efter 60 minuter tyst massage är ni redo för en drink vid poolen innan ni avslutar med gemensam manikyr eller pedikyr.

Tid: 4-5 timmar
Pris: 3300 kr/person

HEAD START

(spa + frukost)
Börja dagen innan dagen har kommit igång, med en avspännande rygg-, nacke- och axelmassage på 45 min. Efter det ett dopp i någon av våra pooler (och naturligtvis en kalldusch under spannen). Släntra sedan iväg till Cadierbaren för en God morgon frukost. Nu kan dagen börja på riktigt.

Pris: 1750 kr

BOKA BEHANDLING

Telefon: 08-679 35 75
E-post: spa@grandhotel.se

https://www.facebook.com/GrandHotelStockholm/

Andra Mood Offers av Grand Hotel

När hösten är i antågande är det dags att njuta av havets frukter på Verandan. Skaldjursbuffén bjuder på det finaste havet kan erbjuda, tillsammans med alla tillbehör som förhöjer smaken och glädjen.

Våra populära veckor startar onsdag den 17 september då vi dukar upp vår fantastiska skaldjursbuffé som serveras fram till söndagen den 12 oktober.

17 september – 12 oktober
Lördagar 15.30 – 18.30, 20.00 – 23.00
Söndagar 13.00 – 16.00, 18.00 – 22.00
Övriga kvällar 18.00 – 22.00

Pris 1275 kr.

Välkomna!

Efter en hel dags konferens, eller kanske som en paus mitt i programmet, är det förstås inte tal om annat än att en stunds avslappning gör gott. Vårt spa tillhör ett av världens bästa – och är bara en hissfärd bort när du ändå är på plats hos oss.

Välj bland Energi boost i konferensrummet, energigivande yoga, Nordiska Badet de Luxe,

personlig träning av högsta klass och en rad nordiska minibehandlingar. Vill du göra
konferensupplevelsen ännu lyxigare för sällskap upptill åtta personer hyr ni våra privata
spasviter och får egen pool, dusch och bastu. Förutom det kan ni boka en inspirerande
föreläsning om hur man tar välmåendet med sig i vardagen – man kan ju inte smita på
konferens varenda gång man vill slappna av!

Skicka en offertförfrågan eller boka direkt via vår konferensbokning 08-679 35 50.

Ibland behöver man bli bortskämd. Boka vårt paket Grand Hôtel Spa som omfattar storslaget boende och skön massage för två personer.

Säg bara till när ni bokar, så reserverar vi två 60 minuter långa massagebehandlingar i vår fina spaanläggning Nordic Spa & Fitness. Inled eller avrunda med nordiska kall- och varmdopp eller en stund i bubbelbadet. Sedan är ni redo för det mesta; stadens nöjen eller en behaglig kväll på rummet.

Pris från 4 855 kr.

* Paketet inkluderar logi inklusive frukost, valfri 60 minuters massagebehandling på Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness. Paketet måste bokas minst 10 dagar innan ankomst samt avbokas senast 3 dagar innan ankomst. Gäller endast fredag till söndag.

En av livets viktigaste dagar kräver sin inramning. På Grand Hôtel har vi firat brudpar under tre sekler och det är fortfarande lika härligt och festligt.

Vad drömmer ni om? Ett intimt lunchbröllop i en av Bolinderska palatsets festvåningar? Eller ett storslaget sagobröllop i Spegelsalen? Oavsett vad ni ser framför er finns vi här för att hjälpa till. Det är er stora dag.

Två bröllopserbjudanden
Även om inget bröllop är det andra likt, har vi samlat på oss en hel del erfarenheter genom åren. Utifrån dem har vi tagit fram två erbjudanden som kan anpassas för att bli exakt så som ni vill ha er bröllopsdag.

Bröllopserbjudande I
Kuvertpris 2 045 kr (inkl. moms)
Husets mousserande vin som välkomstdrink, valfri trerättersmeny från våra (menyförslag), husets goda viner, kaffe & avec, bröllopstårta, bordsdekorationer, garderob, serveringspersonal, kuvertmatsedlar, placeringskort, festlokal och mikrofon. Lokalhyran ingår om ni är minst 15 personer. För Spegelsalen är den siffran 70 personer för Vinterträdgården 150 personer.

Bröllopserbjudande II
Kuvertpris 2 715 kr (inkl. moms)
Husets champagne Pol Roger som välkomstdrink, canapéer, valfri trerättersmeny från våra (menyförslag), husets goda viner, kaffe & avec, bröllopstårta, fri bar i två timmar, vickning och öl, bordsdekorationer, garderob, serveringspersonal, kuvertmatsedlar, placeringskort, festlokal och mikrofon. Lokalhyran ingår om ni är minst 15 personer. För Spegelsalen är den siffran 70 personer för Vinterträdgården 150 personer.

Bröllopsnatt ingår
Om ni bokar något av våra erbjudanden för minst 70 personer i Spegelsalen ingår övernattning i ett Premium dubbelrum med utsikt mot vattnet och Stockholms slott. Bokar ni en bröllopsmiddag för minst 40 personer i Bolinderska Palatset ingår ett dubbelrum med utsikt mot vattnet och Stockholms slott. På rummet väntar champagne från Pol Roger, blommor, frukt och framåt nästa dag kommer Roomservice med Grand Hôtels stora frukost.
Vi finns här
När ni har bestämt er för att fira bröllop på Grand Hôtel får ni en personlig rådgivare hos oss. Rådgivaren hjälper till att planera er bröllopsfest. Hon eller han håller också i alla trådar och sköter kontakterna med våra konditorer, florister, kockar, hovmästare och servitriser. Allt för att ni ska kunna koncentrera er på att ha trevligt. Vi finns här, redo att fira kärleken.

 

Välkomna att höra av er.

Att börja morgonen med en god frukost och en inspirerande konferens är inte bara ett bra sätt
att starta en produktiv dag utan också effektivt.

Med vår Morgonkonferens träffas ni i något av våra lite mindre rum, som rymmer upp till tolv
personer, och konfererar under ett par timmar. Under tiden laddar ni upp inför resten av dagen
med nybryggt kaffe, croissants, tre olika sorters nybakt bröd, wienerbröd, sylt och marmelad,
kallskuret, ost, juice, te och fruktsallad.

Skicka en offertförfrågan eller boka direkt via vår konferensbokning 08-679 35 50.