Året har så många dagar. Varför inte ägna några åt välbefinnandet?

Med våra underbara dagspapaket finns det tid att verkligen njuta och slappna av. Kom ensam eller med nära och kära.

NORDISKA BADET DE LUXE

Smyg undan från allt eller ta med vännerna på en skön stund. Kombinationen av bastu och kallt vatten, scrub och näringsgivande mask vitaliserar och förnyar. Ni applicerar själva produkterna i egen takt efter vår instruktion. Men börja med att göra en ordentlig torrborstning! I upplevelsen ingår, förutom inträde, ett glas champagne och Grand Hôtels hemmagjorda chokladpraliner, en skandinavisk helkroppsscrub med tranbär, en välgörande ansiktsmask och en helande hårinpackning. Avsluta med en härlig body lotion och ta med den ekologiska torrborsten hem.

Tid: Så lång tid det tar, men avsätt minst 2 timmar (Endast måndag – torsdag)
Pris: 1300 kr eller 600 kr som tillägg till behandling

SHARE A GRAND DAY

Nu är det dags! Samla vännerna och njut tillsammans. Börja dagen med Nordiska Badet de Luxe, ha trevligt med tilltugg i varandras sällskap. Efter 60 minuter tyst massage är ni redo för en drink vid poolen innan ni avslutar med gemensam manikyr eller pedikyr.

Tid: 4-5 timmar
Pris: 3300 kr/person

HEAD START

(spa + frukost)
Börja dagen innan dagen har kommit igång, med en avspännande rygg-, nacke- och axelmassage på 45 min. Efter det ett dopp i någon av våra pooler (och naturligtvis en kalldusch under spannen). Släntra sedan iväg till Cadierbaren för en God morgon frukost. Nu kan dagen börja på riktigt.

Pris: 1750 kr

BOKA BEHANDLING

Telefon: 08-679 35 75
E-post: spa@grandhotel.se

https://www.facebook.com/GrandHotelStockholm/