Lyxa till vardagen! Checka in och låt oss skämma bort dig och göra din vistelse till något utöver det vanliga. Du checkar in på våra största och lyxigaste rum, möts av en kyld flaska champagne på rummet.
I onlinebokningen kan du dessutom lägga till chokladpraliner, frukt, blommor på rummet och extra sen utcheckning.

Checka in på våra största och lyxigaste rum, möts av en kyld flaska champagne på rummet och häll upp ett härligt bubbelbad. Lyxnatt finns tillgängligt alla dagar i veckan och gäller för hotellnatt i våra rumskategorier Suite och Deluxe. Båda rumskategorierna har badkar. Suite är generösa hörnrum med stora fönster och härligt ljusinsläpp.
För en riktigt avkopplande vistelse, missa inte att boka bord i vår sköna restaurang The Crooked Leg. I onlinebokningen kan du dessutom lägga till chokladpraliner på rummet och extra sen utcheckning.

BO LYXIGT I STOCKHOLM
Inkluderar:
– Hotellnatt i rum Suite eller Deluxe
– En flaska champagne på rummet
– Frukost
– Wifi
– Gym

Pris från 981 kr/person och natt i Deluxe rum.
Pris från 1 221 kr/person och natt i Suite.
 Priset inkluderar hotellrum, frukost, en flaska champagne eller alkoholfritt alternativ, wifi, gym. Tillägg för enkelrum. Gäller alla dagar i veckan. Det finns ett begränsat antal rum för erbjudandet.

https://www.facebook.com/nordiclighthotel

Andra Mood Offers av NORDIC LIGHT HOTELL

Den 24 mars 2016 går Guldtuben av stapeln på Cirkus i Stockholm. Nordens största YouTube-event anordnas för tredje gången och samlar Sveriges YouTube-elit för att uppmärksamma de största och mest dedikerade kanalerna. Vi är galans officiella partner och de nominerade till priserna bor hos oss. Hos oss på Nordic C Hotel bor du perfekt. Med bara några steg till Centralen är du nära bussar och t-bana, tåg och flygförbindelser. I vårt paket ingår hotellnatt och givetvis en stor frukost.

GULDTUBEN

Galan äger rum den 24 mars 2016. Biljetter till galan släpps den 24 februari.

Ingår

  • 5–15 % rabatt på rumspriset
  • Frukost
  • Wifi
  • Tillgång till gym

Pris från 384 kr/person och natt i delat dubbelrum (rum utan fönster med 140 cm säng). Rabatt från ordinarie pris på 5–15 %. Ju tidigare du bokar, desto större rabatt får du. Priset inkluderar hotellrum, frukost, wifi och moms. Erbjudandet gäller perioden 23–25 mars 2016. Tillägg för enkelrum. Begränsat antal rum.