Om oss Bar Nombre är vår tolkning av en varm, stimmig och folklig cerveceria. I baren hittar du mängder av Cava och Brandy som

Om oss

Bar Nombre är vår tolkning av en varm, stimmig och folklig cerveceria. I baren hittar du mängder av Cava och Brandy som även går igen i drinklistan. Är du sugen på en öl finns ett brett utbud, vår kunniga personal guidar dig gärna genom sortimentet.

Varmt välkomna till Bar Nombre!

 

Andra Mood Offers av Nombre Bar

Välkommen till Bar Nombre Vi vill skapa en folklig, stimmig stämning. Det ska kännas enkelt att besöka oss och vara gäst hos oss. Vår

Välkommen till Bar Nombre

Vi vill skapa en folklig, stimmig stämning. Det ska kännas enkelt att besöka oss och vara gäst hos oss. Vår inspiration kommer från Spanien men vi använder närproducerade råvaror och råvaror som är i säsong. Köket lagar nordisk mat med inslag av det spanska köket.

Bar nombre är uppdelat i tre delar: En bardel med mycket brandy och cava och även munsbitar baserat på menyn i restaurangen. En trappa upp från baren har vi ett öppet kök med vårat chef`s table. Där kan du sitta och äta medan du ser kockarna arbeta. Chef`s table är perfekt om ni är ett större sällskap! Sedan har vi vår matsal, vårt mål är att skapa Stockholms mysigaste restaurang där.

På dryckessidan arbetar vi mest med spanska producenter men vi har även inslag från södra Frankrike och Portugal.

Läs mer om den bubblande Cavan och de Brandydoftande drinkarna här!

Varmt välkomna till Bar Nombre!