Ska ni fira nyår i Stockholm? Fira med oss på Pop House Hotel och ABBA The Museum på Djurgården i Stockholm. Nyårskvällen börjar med ett glas bubbel i baren i vårt glashus.

Därefter slår ni er ner till bords och serveras en fantastisk 4-rätters middag som vår köksmästare har satt ihop (nyårsmenyn hittar ni här inom kort). Vid incheckning får ni även två entrébiljetter till ABBA The Museum som ni kan använda samma dag eller på nyårsdagen. Vid tolvslaget har ni möjlighet att titta på de storslagna fyrverkerierna över Saltsjön från Solliden på Skansen (utsikten från Sollidenplanen är en av Stockholms bästa!).

I nyårspaketet ingår:

Övernattning i ett dubbelrum 31 dec 2018

Frukostbuffé

1 glas bubbel / person

4-rätters middag i vår restaurang (exkl dryck, dryckespaket finns att köpa på plats, från 695 kronor) Se vår nyårsmeny här.

Entré till ABBA The Museum

Entré till Skansen för att fira tolvslaget och se de storslagna fyrverkerierna (Läs mer om nyår på Skansen här.)

Sen utcheckning til 14.00 (meddela oss vid bokningstillfället om ni önskar detta)

Bokningsvillkor

Ni måste minst boka 2 paket då bokningen gäller boende i dubbelrum. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden eller paket. Bokningen betalas vid bokningstillfället och är ej av- eller ombokningsbar.

BOKA NU

https://www.facebook.com/pophousehotel/

Andra Mood Offers av Pop House

Häxorna i Eastwick har premiär den 19 september

Häxorna i Eastwick

Häxorna i Eastwick har premiär den 19 september och spelas på Cirkus i Stockholm under hösten 2019. Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.

Boka vårt hotellpaket så bor du på gångavstånd från Cirkus Arena och det ingår även entrébiljetter till ABBA The Museum.

I paketet ingår:

  • En övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Biljett till Häxorna i Eastwick
  • Entré till ABBA The Museum

Boka er vistelse

OBS! När du bokar ett showpaket hos oss gäller showbiljetterna på ankomstdagen (d.v.s. om du bokar ett paket med ankomst på en fredag och avresa söndag så är era showbiljetter bokade till fredag kväll).