På Villa Källhagen följer vi årstidernas växling även i vår välrenommerade gourmetrestaurang. Det känns naturligt i en miljö där vatten, grönska och sol strålar in från alla håll. Även på tallriken märks säsongen.

Här skapas modern mat med svenska rötter och blicken mot framtiden. I den välsorterade och trivsamma vinkällaren trängs flaskor från hela vinvärlden. På Villa Källhagen är det alltid liv och rörelse, allt från det unga folket som tar en café au lait efter en härlig promenad, till affärsmän som vill njuta av sin lunch i en rogivande och vacker miljö. Under de varma årstiderna är trädgården med utsikt över Djurgårdens grönska en favoritplats. När vädret blir kallare, finns det något bättre än att möta en vän över ett glas vin och sitta framför brasan? Du vet väl om att du är välkommen att göra en bokningsförfrågan direkt här på vår webbsida? Vi förbehåller oss rätten att stänga restaurangen vid särskilda tillfällen.

https://www.facebook.com/kallhagen/

Andra Mood Offers av Villa Källhagen

Bo på härliga Villa Källhagen och få en oförglömlig kväll på Wallmans i Stockholm. LÄS MER

Njut av den äkta Wallmans-andan med massor av värme och själ när Wallmans bjuder på en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat, dryck och en högklassig show i en unik miljö.

När glasen är tomma, applåderna lagt sig och fötterna slutat stampa takten under borden står våra sköna hotellsängar från Bed Factory och väntar i ert rum hos oss på Villa Källhagen.
Morgonen efter har vi dukat fram vår härliga frukostbuffé i restaurangen som har ljuvlig utsikt över Djurgårdsbrunnsviken.
Du måste vara på plats på Wallmans senast kl. 18:00 då showen börjar strax därefter och pågår fram till ca kl. 22:30.

Boka

Paketet bokas på telefon 08-665 03 00 eller på mail reservation@kallhagen.se
Ange ”Wallmans Showpaket”

I Wallmans Showpaket ingår:

  • Välkomstdrink med övernattning för två på Villa Källhagen
  • Entré och middag exkl. drycker för två på Wallmans i Stockholm i Kategori Silver
    (Uppgradera till kategori Guld för 100:- extra per person)
  • Vår härliga frukostbuffé

Wallmanspaketet kostar 3390:- för två i dubbelrum och är bokningsbart onsdag till lördag mellan den 11 februari till 11 juni 2016 samt den 25 augusti till 24 november 2016.
(Uppgradera till kategori Guld för 100:- extra per person)

Villkor

Erbjudandet gäller bokning för två personer för en natt i dubbelrum mellan den 11 februari till 11 juni 2016 samt den 25 augusti till 24 november 2016.
Begränsat antal paket. För showbiljetter och hotellpaket kan kostnadsfri avbokning ske senast 14 dagar före ankomst, därefter debiteras paketet i sin helhet.