Ett äventyr för alla sinnen där du hämtar ny energi!

Varmt välkomna till oss vid 15.30 då vi står redo med nycklarna till ditt industriromantiska rum. Sa vi att ni får drinkbiljett också? -Jajamen!

När kvällen närmar sig är det dags för nästa upplevelse på agendan. Vår Restaurang Locavore bjuder på en unik, spännande och lekfull matupplevelse. Här är det Asian Fusion Dining som gäller. Head Chef Victor Björnberg tolkar asiatiska smaker med nordiska råvaror och bjuder på en meny som tar er med på ett skönt äventyr. Maten tillsammans med musik, drinkar och en skön stämning gör att festen börjar här… och framåt kvällen höjs skratten, glädjen och musiken ett par snäpp till… Läs menyn här!

Den yngre generationen: Locavore erbjuder ingen barnmeny, är det högt upp på barnens önskelista rekommenderar vi att ni besöker Chamberlin på vån 1. Gillar era kidz samma stil på mat som ni gör är de givetvis varmt välkomna.

Innan ni lämnar oss ska ni få välja frukost ur en a’la cartemeny där asiatiska tolkningar blandas med europeiska klassiker, sitt sedan lugnt till bords och låt dig serveras. Hur låter till exempel en vietnamesisk iskaffe i glas med krossad is? Färskpressad juice kryddad med morot och ingefära? Följ upp detta med en asiatisk BLT eller varför inte rökt lax med pak choi och sesamhollandaise? Hos oss sätter du ribban för en riktig kanondag! Är du mer en breakfast for breakfast kind of person? Lugn, vi har även vanligt kaffe och croissant i menyn! Kolla menyn här!

 

Vårt paket ROOFTOP DATE NIGHT inkluderar övernattning med frukost samt asian fusion dinner som börjar mellan 17:00 -17:15 alt. 20:45-21:00.
Exakt tid meddelas till er innan ankomst.

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

Paketet inkluderar

  Din Rooftop Date Night upplevelse innehåller

  Asian Fusion Dining på 18e våningen

  Asien inspirerad à la carte frukost

  Gym

  Check-out 11.00

Andra Mood Offers av The Steam Hotel

Ett äventyr för alla sinnen där du hämtar ny energi!

Ett äventyr för alla sinnen där du hämtar ny energi!
Varmt välkommen för att avnjuta din fördrink från kl. 14.00 med en hissnande utsikt över sjön Mälaren på våning 18! Lagom tills att glaset är tomt vid 15.00 garanterar vi dig att rummet står klart att checka in.

Så snart du ställt ifrån dig ditt bagage föreslår vi att du sveper in dig i badrocken och beger dig till Voltage Lounge. Två fantastiska pooler väntar på dig, en relaxpool där du myser i en miljö med mörker och levande ljus och den andra utomhus med pulserande musik med utsikt över Mälaren. Avsluta ditt besök i baren, finns det något bättre än att ta en cocktail eller ett glas bubbel i badrock medan du med hjälp av skön musik kvicknar till inför middagen.

Efter ert besök på Voltage Lounge så väntar er omakasemiddag, ni sitter till bords någon gång mellan 18.00 och 22.00.

 

Locavore på vån 18 bjuder på en makalös utsikt och asiatiska smaker. Räkna inte med någon traditionell 3-rättersmiddag utan räkna med ett smakäventyr som vi kallar Omakase, en meny som är komponerad av vår kökschef Victor Björnberg.
Den yngre generationen: Locavore erbjuder ingen barnmeny, är det högt upp på barnens önskelista rekommenderar vi att ni besöker Chamberlin på vån 1. Gillar era kidz samma stil på mat som ni gör är de givetvis varmt välkomna.

 

Innan ni fyllda med mersmak lämnar oss på Steam har ni givetvis en fin fin frukost att ta er igenom.

Vårt paket THE VIEW inkluderar övernattning med frukost, omakasemiddag samt entré till Voltage Lounge (16-årsgräns i målsmans närvaro) på ankomstdagen mellan 15:00 & 17.30.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

THE VIEW
Från 3890 SEK

Paketet inkluderar:

Fördrink på 18e våningen 14.00  Check-in 15.00  Voltage Lounge – Pool Club 15.00-17.30  Omakase Middag på 18e våningen  Gym  Frukost  Check-out 11.00

Boka er reservation här 🔔

Så snart du ställt ifrån dig ditt bagage föreslår vi att du sveper in dig i badrocken och beger dig till Voltage Lounge. Två fantastiska pooler väntar på dig, en relax-pool där du myser i en miljö med mörker och levande ljus och den andra utomhus med pulserande musik och utsikt över Mälaren.

 

Avsluta ditt besök i baren, finns det något bättre än att ta en cocktail eller ett glas bubbel i badrock medan du med hjälp av skön musik kvicknar till inför middagen.

För att du till fullo skall både hinna njuta av Voltage Lounge och svida om till middagen äter ni på vår sena sittning som startar mellan 20:30 och 21:30.

Ni bjuds en 3-rätters middag i vår huvudrestaurang Chamberlin, efter desserten kommer det finns det två stigar att följa, den ena går till rummet och den andra leder till vår Skybar Locavore på vån 18.

Innan ni fyllda med mersmak lämnar oss på Steam har ni givetvis en fin fin

Entré till Voltage Lounge Pool Club direkt när ni checkat in.

Efter att utforskat, varma pooler, vår eldrelax och tagit en cocktail insvept i badrock väntar middag i vår huvud-restaurang Chamberlin.

 

Incheckning kl 15:00
Voltage Lounge Pool Club entré 15:00 – 19:30
Power House Gym
Sittningstid för middag startar 20:30 – 21:3
Trerätters i Restaurang Chamberlin
Ljuvlig frukost
Utcheckning kl 11:00

Boka Love Birds Late Night

By Night – från 1.345:-

Entré till Voltage Lounge Pool Club både på ankomst och avresedagen, perfekt för er som inte har bråttom iväg utan bara vill ha mer. Ett spännande middagsäventyr med asiatiska smaker och magisk utsikt över Mälaren väntar er i Restaurang Locavore på 18:e våningen.

Steam Hotel är stort och fyllt med upplevelser….
Fem barer, två fullskaliga restauranger med olika koncept, en raw bar, pingisbord, shufleboard, gym, fantastisk utsikt, inredningsdetaljer i varje hörn och givetvis Voltage Lounge Pool Club

  • Incheckning kl 15:00
  • Voltage Lounge Pool Club entré 18:00 – 20:00
  • Power House Gym
  • Sittningstid för middag startar 20:30 -21:15
  • Omakase Style Dining i Restaurang Locavore
  • Ljuvlig frukost
  • Utcheckning kl 11:00

Ni äter en tidig middag i vår huvudrestaurang Chamberlin och sitter till bords mellan 17:30 & 18:30. Förrätt & huvudrätt dansar in och ni kan i under middagen fortsätta bygga upp förväntningarna på nattdoppet.

Efter middagen är det dags att klä på sig badrocken och vandra till Voltage lounge, klockan närmar sig 20:00.

Våningen bjuder på flera klassiska SPA element, en pool som ligger i förföriskt mörker upplyst med levande ljus, du kan varva ner i eldrelaxen eller stiga i temperatur i vår enorma bastu.

Men låt dig inte luras, du är inte på SPA du är på Voltage Lounge Pool Club! En magisk bardel med pulserande musik, det är här du beställer ett glas bubbel innan du kliver i den varma utomhuspoolen och kikar upp på natthimlen.

Boka: Försommarpaket The Experience

https://www.facebook.com/steamhotel/

Detta begränsade erbjudande ger dig en övernattning i ett dubbelrum, 3-rätters middag Chef’s Choice i Chamberlin och tillgång till Voltage Lounge för två till priset av en.

Detta begränsade erbjudande ger er ett besök i Voltage Lounge 15.00 -19.00 Ni äter sedan en sen middag i Chamberlin från 20.30. Luta er tillbaks & njut av en trerätters middag. Sen finns de två stigar att följa, den ena går till rummet & den andra leder till vår Skybar Locavore på våning 18.

Mycket begränsat antal rum tillgänglig. Endast bokningsbart online. Är bokningskalendern tom så finns det inga bokningsbara datum med detta erbjudande.

Kika på våra övriga paket här:
https://www.steamhotel.se/erbjudanden/voltage-lounge-paket/ 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

*OBS! Endast bokningsbart vissa datum, endast de datum synliga i bokningskalendern

Prisexempel från 797 kr per person!

Adress & Kontakt

The Steam Hotel
Ångkraftsvägen 14

Telefon: +46 (0)21-475 99 00
Email: bokning@steamhotel.se

Looking for a great meeting or a conference? We would love to have you. ????

A post shared by The Steam Hotel (@steamhotel) on

 

https://www.facebook.com/steamhotel/