Med en av rockvärldens mest spektakulära röster – laddad med passion och svärta och med en förmåga att beröra lyssnaren ända in i själen – har Sinéad O’Connor skrivit in sig i musikhistorien som en av nittiotalets främsta ikoner.

Hennes största framgång, Prince-covern Nothing Compares 2 U, är en odödlig klassiker och hennes mix av soul, folkmusik och reggae är unik. Med sitt rakade huvud, distinkta klädstil och frispråkighet utmanade Sinéad O’Connor även stereotypimagen för en kvinnlig rockstjärna och inspirerade bland andra Courtney Love och Alanis Morisette.

Efter miljontals sålda album är hon aktuell med sitt nionde studioalbum,

How About I Be Me (And You Be You), som hyllas som en kraftfull comeback av både fans och kritiker.

Sinéad O’Connor intar Hamburger Börs den 15 maj, hennes första konsert i Sverige på över tjugo år. Redo att blotta sitt hjärta och sin fantastiska röst i ett intimt och gåshudsframkallande framträdande, ackompanjerad av ett akustiskt sexmannaband. Det kommer att bli magiskt.

SINÉAD O’CONNOR

Hamburger Börs, Jakobsgatan 6

Onsdagen den 15 maj

Dörrarna öppnar kl. 18.00

Biljettpris: 425 kr

Biljetter släpps onsdag 16 januari

Åldergräns 18 år

www.sineadoconnor.com

För intervjuer, pressbilder och ytterligare information kontakta

Paulina Stoltz Kragh: paulina.stoltz@gmail.com, tel: 070-461 74 35.

Andra Mood Offers av Showtic

SHOWTIME har fått ett fantastiskt mottagande från både press och publik i Göteborg och Stockholm. Över 180 000 har redan köpt biljetter till föreställningen.

HOWTIME spelas på Cirkus till och med 5 januari och i februari åker Ledin på Sverigeturné med start i Örnsköldsvik.

Extraföreställningar är släppta på Cirkus den 27-29 december och 2-5 januari.

Tomas Ledin är en av landets mesta hitmakare och har släppt över 30 album. I år firar han fyrtioårsjubileum som artist, under dessa fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner skivor och haft mängder med listettor. Han har hunnit med att ge närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade Rocktåget, han har turnerat världen runt med Abba, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen. Med sin första krogshow någonsin har han lagt Göteborg, Stockholm och snart en Sverigeturné för sina fötter.

Tomas Ledin Showtime är på alla sätt en storslagen och nyskapande föreställning. Välkommen till en energifylld och festlig helkväll!

Läs mer på tomasledin.com

Föreställningen produceras av 2Entertain i samarbete med Vicky Nöjesproduktion och Live Nation.

Magnus Uggla är stor, framstående, gigantisk och enastående. Han är The King. Häng med #kunguggla på en personlig och musikalisk resa genom hans absoluta favoritämne, sig själv.

I en helt nyskriven krogshow avslöjar Magnus händelser från sitt liv, saker som han aldrig någonsin tidigare pratat om. Det blir en röjig, rockig, humoristisk och överraskande show, där kungen själv tillsammans med sitt hov av musiker och dansare bjuder på en skön mix av nya låtar och massor av välkända hits. Men bara de av betydelse. Resten skiter han som bekant i. En krogshow för kung och fosterland. Eller från foster till kung, om ni så vill. Uggla är äntligen tillbaka och håller hov på Börsen och Du är inbjuden.

Välkommen!

Information om showen

Spelperiod: 24 januari – 27 april 2013

Plats: Hamburger Börs, Kontakt & hitta hit

Tid: Showen startar kl. 21.15

Restaurangen öppnar kl. 17.30, matplatserna intas mellan kl. 17.30 – 18.00.

Ståplatser intas kl. 20.45, 30 minuter innan showen startar.

Vinn biljetter till smygpremiären av Rock of Ages den 20/2 kl. 19.30!

Nu har du chansen att vinna biljetter till smygpremiären av vårens rockigaste musikal på China Teatern i Stockholm.

Allt du behöver göra är att svara på en fråga och sedan motivera varför just du skall vinna.Vinnarna kommer att kontaktas personligen och exponeras på www.rockofages.se.Fem stycken lyckliga vinnare får ta med sig en vän till China Teatern i Stockholm den 20 februari kl 19.30.

Tävlingen pågår t.o.m. 14/2.

Lycka till!

http://showtic.se/forestallningar/rockofages/rock-of-ages-tavling/