Hösten är här och skaldjuren dukas fram! Missa inte vårat prisvärda erbjudande på Bockholmen som vi serverar mellan den 3 oktober till och med den 21 november. I härliga sex serveringar kommer ni avnjuta smakerna från havet i den bästa utav skärgårdsmiljöer.

Det bästa av allt? Gå två personer för 1195:- (ord. pris 1195:-/p). Passa på att åka ut till Bockholmen, endast tio minuter från city, och se årstiden skifta mot vinter.


Meny publiceras inom kort.

BOKA SKALDJURSMENY

Andra Mood Offers av Bockholmen

Välkommen till oss på Bockholmen för att avnjuta vår utsökta skaldjursmeny i sex serveringar! ?

Mellan den 2 oktober – 23 november, onsdagar till lördagar, kan ni avnjuta skaldjur i sex serveringar hos oss, och det bästa av allt – gå 2 och betala mindre än halva priset.

Äntligen är hösten här och med det vårt efterlängtande skaldjurserbjudande, 995:- för två personer (ord. pris 2230:-/2 pers). Luta er tillbaka, avnjut en meny helt med smaker från havets läckerheter.

Psst. Självklart har vi även alternativa vegetariska och köttmenyer för de som hellre äter det, dessa hittar ni på skadjursmenyn här till vänster! Observera dock att ni måste meddela oss fyra dagar i förväg om ni önskar kött alt. vegetarisk meny. För beställning mejla till bockholmen@bockholmengruppen.com.

BOKA BORD

På Bockholmen Hav & Restaurang lade vi för 15 år sedan grunden till hur våra kvarterskrogar ser ut idag. För att fira vårt 15 års jubileum har vi tagit fram en speciell meny som bygger på det som vi stolt serverat under åren på Bockholmen och som, i samma eller olika skepnader, återfunnits på våra kvarterskrogar. Och det vill vi fira med er!

Jubileumsfirande på Bockholmen Hav & Restaurang!
Datum: Lördagen den 1 April - 27 April
Hemsida:www.bockholmen.com
Besöksadress: Bockholmsvägen 1
Jubileumsmeny

Under april månad så vill vi ge tillbaka till er, våra kära gäster. För 495 kronor per person (ordinarie pris 715 kronor)får ni en trerättersmeny där ni väljer förrätt, varmrätt och dessert bland våra favoriter. I sann födelsedagsanda vill vi i detta erbjudande bjuda er på fördrink samt ostron, och för att säkerställa att ni inte går ifrån oss hungriga dukar vi även upp vår ostservering.

Varmt välkomna till jubileumsfirande på Bockholmen Hav & Restaurang!

Jag minns första gången jag kom till Madrid, det var i början av 1990-talet och jag tågluffade. Jag stod ensam och kände mig vilsen, och köpte en macka, en enkel bit bröd med serranoskinka. Jag visste inte vad det var, men det var så fruktansvärt gott. Enkelheten och smakrikedomen från den mackan har nog präglat hela min matlagning. Den kommer från hjärtat, jag vill göra det enkelt, gott och så härligt som möjligt för våra gäster. Ett bord belamrat med tallrikar och glas. Lite rödvin från huvudrätten, glas med grappa, kaffe. Efterrätter på väg in, huvudrätter på väg ut. Hög, stimmig stämning. En kväll som aldrig tar slut. Så ska det kännas på våra krogar.

– Mathias Pilblad

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · 

Följ stegen nedan för att ta del av erbjudandet:

1. KLICKA HÄR.
2. SLUTFÖR BETALNINGEN
Efter godkänd betalning skickas både ett sms och ett mejl med länkar till er värdecheck samt kvitto.
3. BOKA ERT BORD
Observera att ni även måste boka ert bord, detta görs inte automatiskt vid köp av erbjudande. bokning av bord görs enklast via länken högst upp på sidan.

OBS– vid bokning, välj “förköpt jubileumserbjudande” i rullgardinsmenyn.

Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller endast kvällstid, torsdag till lördag, mellan 4 april – 27 april 2019. Observera att erbjudandet inte kommer förlängas. Max antal gäster per sällskap/bokning är 8 pers. Observera att detta erbjudande endast gäller vid förköp enligt instruktionerna här ovan. Det går inte att komma oanmäld till restaurangen. Avbokning måste ske minst 24 timmar innan, annars anses vouchern vara förbrukad. Vänligen visa sms, email eller utskriven kupong för personalen vid ankomst. I händelse av missad bokning efter erbjudandets sista datum sker ingen återbetalning eller förlängning av erbjudandet. Efter godkänd betalning får du ett mejl med en länk till erbjudandet samt kvitto.

Bjud med barnen eller kompisgänget på en mysig söndagsmiddag i skärgården!

Serveras varje söndag 17:00-20:30
Trerätters för endast 285:-
285:-/person 85:- för barn under 12 år
(10 minuter från stan)

På bordet:

Bockholmens brödkorg
med nybakad baguette, pilsnerkavring och spisknäcke

Första serveringen

Grön Caprese
med burrata och örtolja

Soppa På Jord- & Kronärtskocka
med konfiterad röding

Andra Serveringen

Örtrullad Porchetta Av Gårdsgris
med grönkålskrossad färskpotatis, rödvinssås och picklad fänkål
tredje servingen

Vinteräpplen
på rosmarinvaniljglass och smörkola

Varmt välkomna!

Boka här

FRÅN DEN 5 OKTOBER FÅR VÅR ORDINARIE MENY GE VIKA FÖR SKALDJUR I ALLA DESS FORMER, BÅDE VARMA OCH KALLA.
VÄLKOMMEN TILL BOCKHOLMENS SKALDJURSKVÄLLAR!

HÖSTERBJUDANDET GÄLLER EN 6-RÄTTERS SKALDJURSMENY INKL. VARSITT GLAS VÄLKOMSTBUBBEL FÖR NÄSTAN EN TREDJEDEL AV ORDINARIE PRIS! OCH DÅ RÄKNAR VI INTE ENS MED BUBBLET.
GÅ 2 PERS – BETALA  995:-
 (ord. pris 2806:-)
GÅ 4 PERS – BETALA 1990:-
 (ord. pris 5612:-)
GÅ 6 PERS – BETALA 2985:-
 (ord. pris 8418:-)
GÅ 8 PERS – BETALA 3980:- 
(ord. pris 11224:-)
GÅ 10 PERS – BETALA 4975:-
 (ord. pris 14030:-)

SE HELA MENYN HÄR

BOKA ERT BORD, GÖRS ENKLAST HÄR

https://www.facebook.com/bockholmen.havochrestaurang