27 september – 23 november
Le Rouge i Gamla Stan, Brunnsgränd 2-4, Stockholm

För alla er som känner er nere eller uppe, alla ni flitiga och arbetsmyror som kämpar – ikväll är ni lediga! För matälskaren och festälskare, till er som åkt långt eller promenerat kort, som är hungriga eller törstiga. Denna kväll är för er…

Vi möter dig i dörren med gott bubbel i glaset, du får ett magiskt armband och sedan åker vi. Vi erbjuder dig ett generöst paketpris på en kavalkad av godsaker från havet, och vi har fyllt kylarna med favoriter från våra grymma leverantörer.

Under skaldjursfesten skapas kvällen utifrån dina preferenser och önskemål. Efter fördrink uppe i foajén visas du till bordet där ni sedan äter vår skaldjursmeny i sju serveringar med de härligaste skaldjuren. Med vårt All Inclusiveband, där dryckespaket ingår, kan du med ditt armband välja och vraka bland dryckerna som vi serverar.

Vi kommer att lyssna på vad du verkligen tycker om, och sedan så kör vi på det, gillar du t.ex. bubbel, då kan det bli bubbel hela kvällen igenom – allt ingår i dryckespaketet! Sista glaset för kvällen hoppas vi att du vill ta med oss inne på lilla discot.

Det är så här vi tycker att all inclusive ska upplevas!

För er som vill boka beer-pong och karaoke eller få biljetter till dirty fiskdammen redan vid ankomst, vänligen mejla oss här.

Efter förra årets succé med Den Barnförbjudna Julfesten lanserar nu Bockholmengruppen sitt nya koncept Skaldjursfesten All Inclusive på krogen Le Rouge. Här formas kvällen utifrån gästens preferenser och önskemål med en all-you-can-eat-meny och till detta ett flexibelt dryckespaket där gästen själv får bestämma vilken dryck som serveras.

”Vår idé om All Inclusive tillkom efter att vi ville skapa ett krogkoncept som paketerade en helkvällsupplevelse för våra gäster. Vi ville att det skulle vara lika enkelt som när du bokar en all-inclusive resa – du köper ett paket och får alla dina önskemål uppfyllda. Utöver att du får äta hur mycket skaldjur du vill så har vi vårt dryckespaket där du kan välja och vraka bland dryckerna som vi fyllt våra kylar med. Gillar du bubbel? Ja, då kan det bli bubbel hela kvällen”, säger Peder Smith, VD på Bockholmengruppen.

Skaldjursfesten serveras torsdagar till lördagar mellan 27 september och 23 november. Utöver den generösa menyn erbjuds aktiviteter såsom vuxenfiskdamm, beer pong och karaoke (bokas separat via systerrestaurangen Österlånggatan 17) samt avslutande disco fram till 01.00.

När: 27 september – 23 november

Var: Le Rouge i Gamla Stan, Brunnsgränd 2-4, 111 30 Stockholm

Pris: All inclusive, All you can eat and drink, 1795:-/p
All inclusive Alkoholfritt, All you can eat and drink, 1495:-/p
All you can eat, inkl. välkomstdrink, 895:-/p

Boka: www.lerouge.se

Andra Mood Offers av Le Rouge

LE ROUGE’S VÅRERBJUDANDE – GÅ TVÅ BETALA FÖR EN!

Nu under våren så passar vi på att erbjuda er att avnjuta en härlig trerättersmiddag för mindre än halva det ordinarie priset! 

Ett glas mousserande vid ankomst, snacks, bubbelvatten, kaffe och kaffegodis ingår också såklart.

Ni behöver förbeställa er varmrätt (grillfest, mixed fisk eller vegetariskt) i samband med bokning. Detta görs enklast genom att fylla i önskad varmrätt i kommentarsrutan till restaurangen innan ni slutför er bokning.

Observera att varmrätterna – grillfest samt mixad fisk – serveras till minimum 2 personer. Det går t.ex. inte att beställa en grillfest och en mixad fisk om ni är ett sällskap på 2 personer.

ERBJUDANDET ÄR TIDSBEGRÄNSAT OCH GÄLLER MELLAN
13 MARS – 28 APRIL 2018.

Läs mer om vårt erbjudanden här

Gamla Stans stekhus Le Rouge
Brunnsgränd 2-4

08-578 82 800
www.hotelatsix.com

https://www.facebook.com/gamlastansstekhuslerouge/