På The Strand var vi först med att servera brunch i Stockholm och just vår brunch är något vi är väldigt stolta över.

Vi serverar klassiska rätter med råvaror av högsta kvalité och en service som ska få dig att känna dig som hemma. Vi hoppas att du trivs och låter dig väl smakas. Är du sugen på något speciellt säg till oss så ska vi göra vårt bästa för att ordna fram det.

Vi erbjuder två sittningar mellan 12-14:30 och 14:30-16:00. Brunchen kostar 325:- per person och du är välkommen att boka ditt bord här

En ny Stockholmsklassiker. Glöm inte att svänga förbi våra AW / LATE – torsdagar och fredagar – mellan 17-00!

Välkomna!

The Strand är ett svenskt brasserie som serverar klassiska smaker i en unik och avslappnad miljö. Här kan du avnjuta allt från frukost, brunch och lunch till vår afternoon tea ”After One” eller grymma after work ”After Five”. Vårt urval av rätter är säsongsbetonat och baserat på ekologiska och närodlade råvaror, bland annat grönsaker och örter från vår egen takträdgård.

Vi är belägna på Blasieholmen, i hjärtat av Stockholm, med en slående utsikt över Nybrokajens vatten. Här sitter du i en vacker designmiljö skapad av den prisade arkitektbyrån Wingårdhs med en spännande atmosfär där en anrik historia möter en vågad nöjeskultur. En ny Stockholmsklassiker helt enkelt.

The Strand
Telefonnummer: 08-506 640 44
Website: www.thestrand.se
Besöksadress: Nybrokajen 9

https://www.facebook.com/events/548379968879859/

https://www.facebook.com/thestrandbrasserie/