Ta med dig din käresta eller vännerna och fira årets sista dag på Stockholms skönaste hotell!

Koppla av i våra härliga salonger, ta en skön promenad längst Mälaren eller varför inte en champagneprovning? Här får ni en djupdykning i Champagne som kommer att göra dig säkrare i dina val av Champagne inför 2021. Provningen kostar 495:- / person. För mer info kring provningen och anmälan, maila table@gorvalnsslott.se

Vår kökschef i Restaurang Galleriet, Andreas Askling har tillsammans med sina kollegor komponerat en fyrarättersmeny som får smaklökarna att slå volter. Till den rekommenderar vår sommelier mer än gärna matchande drycker som ytterligare höjer måltidsupplevelsen.

Då vi är måna om att hålla det luftigt och med bra avstånd i restaurangen kan du välja mellan olika två sittnigar. Om det bara är vissa tider som visas i bordsbokningen betyder det att de andra är fullbokade, så det är först till kvarn.

Vi vill såklart ha en helt fantastisk Nyår och vi är noga med att följa rekommendationer och riktlinjer så vi kan hålla ett bra avstånd mellan olika sällskap och undvika strängsel.

Detta ingår:

Lunch
Ankomstchampagne
4-rätters middag
Loungemusik
Del i dubbelrum
Härlig frukost på nyårsdagen
Sen utcheckning kl 14

Andra Mood Offers av Görvälns Slott

Ta en drink på verandan eller sjunk ned i soffan i någon av våra salonger. Spela boule eller något av våra trädgårdspel. Låna ett fiskespö, ta en cykeltur eller promenad i det vackra naturreservatet.

DET HÄR INGÅR
Ett glas roséchampagne vid ankomst
4-rätters gourmetmiddag
Del i valt dubbelrum
Skön hotellfrukost

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: 2020-02-12 – 2020-08-22
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

Pris för en dag för 2 personer: 3690kr

BOKA HÄR