Överraska någon du tycker om med vår Valentines Day’s Sprunch och njut av det bästa av två världar – vår fantastiska brunch OCH ett besök på Selma City Spa.

 

På brunchen hittar du klassiska à la carte rätter som Egg’s Royale, Frittata och American Pancakes. Vi dukar dessutom upp en förrättsbuffé med charkuterier, fräscha sallader och nybakat bröd. Men make sure to save some room for dessert! För vårt dignande dessertbord med ostar och sötsaker lämnar inte någon besviken!

Efter brunchen glider du upp och hämtar ut din morgonrock, tofflor och handduk för några avkopplande timmar på Selma City Spa. Vårt spa har en uppvärmd takpool, bastu, relax & Igloo’s. Ta med dig egna badkläder och hänglås.

 

I paketet ingår:

Entré till Selma City Spa inklusive lån av handduk, tillgång till pool, gym, bastu och Igloo´s. Du får dessutom en nu morgonrock och ett par tofflor att ta med dig hem efter besöket.

Valentines Brunch i vår restaurang Kitchen & Table

 

Tidiga paket 

Spa 09:00-12:00 och Valentines brunch 12:00-15:00

Pris: 1995 sek/2 personer

 

Sena paketet

Spa 12:00-15:00 och Valentines brunch 15:00-18:00

Pris: 2195 sek/ 2 pesoner

 

Boka här

Andra Mood Offers av Selma CitySpa

Värm dig hos oss i vintermörkret och njut av söndagsmys-deluxe!

Vi öppnar vi upp spa efter att vi stängt för dagen och välkomnar er till ännu ett mysigt night swim på Selma City Spa. Det blir kvällsbad, levande ljus, skön musik och endless te och scones till vår magnifika utsikt över Kungsholmen och Stockholms takåsar.


Helt enkelt ett magiskt avslut på ännu en vecka!


Söndagen 25/3-2018, klockan 19.30-23.00
Pris: 395 SEK /person
I priset ingår: Inträde till spa, relaxavdelning, rooftop pool, bastu, gym, rykande hett te i mängder, scones med läckra tillbehör, färsk frukt och några godsaker.


Biljett köpes via: http://bit.ly/ClarionSignWebbshop
Begränsat antal platser – först till kvarn!


För alla som köper biljett till Night Swim erbjuder vi övernattning på Clarion Hotel Sign för endast 1090 SEK/rum. Uppge ”NightSwim” vid bokning via reservations.sign@choice.se – erbjudandet gäller ej i kombination av andra erbjudanden och det finns ett begränsat antal platser. Tänk på! Ni måste kunna visa er biljett till Night Swim vid ankomst för att kunna nyttja detta!

Baren håller givetvis öppet så ni får möjlighet att handla mat eller annan dryck om ni önskar. Let’s take cozy times.. to a new level!

https://www.facebook.com/selmacityspa/