Cornucopia Tour
8 dec – Ericsson Globe

Artisten och multikonstnären Björk kommer till Ericcson Globe den 8 december med ”Cornucopia”, en teatralisk show där det akustiska och digitala skakar hand. Biljetterna släpps den 6 september kl 10:00. Köp biljett!

Kuriosa om Björk

Med utgångspunkt i Björks senaste album, ”Utopia” har Cornucopia kallats för Björks mest genomarbetade scenshow hittills. Det är hennes första produktion som skapats tillsammans med ett stort team av konstnärer och teaterarbetare.

Cornucopia innovativa och unikt designade surround sound-scenen fylls av en isländsk 50-personskör, den tongivande flöjtseptetten Viibra, en harpist, slagverk, elektronik och ett antal skräddarsydda instrument, med digitala visuals skapade av mediekonstnären Tobias Gremmler och scendesign av Chiara Stephenson. Björk spelar själv från en specialbyggd reverbkammare som efterliknar hur hon spelar in sin röst. De specialsydda scenkläderna är skapade av Balmain.

Cornucopia debuterade på The Shed i New York City och fick fantastiska recensioner, och Rolling Stone Magazine som kallade showen ”ett spektakel av banbrytande ljud och bilder”.

INFORMATION

8 dec, kl 19:30

595-1125 kr + serviceavgift

Åldersgräns: 13 år

Max antal biljetter: 6 per person

Arrangör: FKP Scorpio