Livemusik på Boulebar Rålis 13/8! På Scen: ADAM CHIA + RABBI!

Sommaren är här och Boulebar Rålis har äntligen öppnat för säsongen! Förutom boule, DJ:s och pastis i överflöd blir det varje lördag livemusik – fri entré!

ADAM CHIA

Adam Chia är pop/hiphop på svenska. Genom rappen snubblade Adam in i Schlagern för en mental käftsmäll och kom sedan ut som en förvirrad trubadur på andra sidan Björkman. Trubaduren skaffade sig ett band och nu blev låtarna rockigare. En skiva spelades in på RMV (Bennys studio) och låtar hyllades av bla Jan Gradvall och Fredrik Wikingsson.

Rockarn sålde gitarren, köpte en Macbook, spenderade 5 veckor i en djungel med Frej Larsson och 10 år senare är han tillbaka mot gränslandet mellan pop/hiphop. Låtar har landat på alla möjliga spellistor hos Spotify och senaste singeln ”Det Bästa” tog sig till plats 4 över de mest delade låtarna i Sverige. Fortsätter folk att lyssna i den här takten kommer Adam Chia ha 1 miljard streams om 4000 år.

www.facebook.com/adam.chia.musik
https://open.spotify.com/artist/2pyhqBRwNtetqduSFHxaUX

RABBI

Stockholmsbaserade RABBI, Jo Berglund och Felix Persson, skapar elektronisk musik som som känns organisk på scen. Varje kabel och koppling har sitt eget liv och tillsammans med musiken skapar dom en värld där teknologi och människa gemensamt utvecklats till något nytt och högre.

https://www.facebook.com/rabbiirevolt/
http://rabbiirevolt.tumblr.com/

Boulebar Rålis, Rålambshovsparken, live från ca 19, fri entré

VÄLKOMNA!