? Gwen Stefani på Grönan Live!?Tisdag 14 juli 2020 kl. 20:00–22:00

Tre Grammy Awards, fyra MTV Video Music Awards och över 50 miljoner sålda album. Att kalla Gwen Stefani en av historiens största popstjärnor är ingen överdrift.

Som grundare av och frontfigur i det epokgörande rockbandet No Doubt har hon ända sedan starten i Anaheim 1986 ständigt befunnit sig på popmusikens frontlinje med hyllade låtar om “Don’t Speak”, “Just a Girl”, “What You Waiting For?” och superhiten “Hollaback Girl”.

Utöver sina Grammys och MTV Video Music Awards har hon belönats med två Billboard Awards, en American Music Award och en Brit Award. 2014 blev hon coach i den sjunde säsongen av amerikanska The Voice och började använda sin passion för musiken för att vägleda unga aspirerande sångare. Under 2019 återvände hon till programmet för fjärde gången.

Kvällen den 14 juli 2020 kommer bli oförglömlig när Gwen Stefani intar Grönans Stora Scen med No Doubts låtskatt, sin uppsjö av solohits och sin elektriska närvaro.

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats, så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller endast Gröna Kortet efter kl. 18.

www.gronalund.com