Framförs utvalda datum mellan den 30 november och 20 december 2019.

Även 2019 är det Cirkus Cirkör som står för Artipelags spektakulära julbordsshow. Förra året blev en stor framgång med spännande inslag både på scenen och tallriken. Vi upprepar nu det framgångsrika konceptet med cirkusartisteri och julbordets olika tallriksvändor. För er som var här förra julen blir det både helt nya nummer och ett par favoriter i repris.

Showen är framtagen exklusivt för Artipelag och består av en underhållande konferencier, levande musik och några av världens bästa cirkusartister. Det blir hisnande akrobatik på både marken och i luften samt många wow-moment som lever sig kvar länge. Showen förflyttar sig genom lokalen och som besökare är du alltid nära händelsernas centrum.

Utöver kvällsshowerna blir det även ett par söndagar med matinéföreställningar till extra fördelaktigt pris. Här blir julbordet en aning lättare och med extra fokus på alla barnens julfavoriter bland både de vanliga rätterna och desserterna.

Vi slår upp dörrarna en timme före showstart så för de som vill finns det gott om tid att mingla i vår bar. Julbordet dukas sedan fram successivt och underhållningen av Cirkus Cirkör varvas med julmat under hela kvällen.

Välkomna till Artipelag och en show ni sent kommer att glömma!

View this post on Instagram

Nu har vi släppt biljetter till årets julbordsshow med Cirkus Cirkör. Showen är likt förra året exklusivt framtagen för Artipelag och bjuder på cirkusartisteri i världsklass. Det blir hisnande akrobatik på både marken och i luften. Showen förflyttar sig genom lokalen och som besökare är du alltid nära händelsernas centrum. Julbordet dukas sedan fram successivt och underhållningen av Cirkus Cirkör varvas med julmat under hela kvällen. Ta med familjen, vännerna eller kollegorna och upplev årets julbordsshow här på Artipelag!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ –⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Framförs utvalda datum mellan den 30 november och 20 december 2019. För mer information och biljetter, se artipelag.se.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ –⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ The entertainment for Artipelag’s 2019 traditional Christmas buffet will be provided by Cirkus Cirkör. Throughout the evening, guests will experience absolute top-class circus artistry and a classic Swedish Christmas buffet at the same time. Tickets and more information at artipelag.se. Foto/Photo: Einar Kling Odencrants.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ –⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #artipelag #julshow #cirkuscirkör #julbord #julbordsshow #jul

A post shared by Artipelag (@artipelag) on