Vi är otroligt glada över att kunna berätta att vi fortsätter med livemusiken! Denna gång får vi besök av ingen mindre än Andreas Kleerup som kommer göra torsdag 22/10 till en oförglömlig kväll på The Old Smokehouse!

Musikgeniet Andreas Kleerup är tillbaka med albumet ”2”, där soundet andas mer ”Kleerup” än någonsin.

Andreas Kleerup har blivit synonym med svensk elektropop. Den flerfaldigt Grammis-vinnande Kleerup har samarbetat med artister som Robyn, Lady Gaga, Moby, Teddybears och The Cardigans.

Det internationella genombrottet kom 2007 tillsammans med Robyn och ”With every heartbeat”. Låten nådde nummer ett i England, topp 10 på flera listor över hela Europa och topp 30 på den största listan av dem alla, Billboard Hot 100 i USA. På hemmaplan låg singeln på försäljningslistan i hela 54 veckor. Producenten, kompositören, låtskrivaren och artisten Kleerup hade presenterat sig för världen.

2010 utsåg tidningen NME honom till en av årets 20 hetaste producenter i världen. 2015 blev Kleerup folklig med sin medverkan i ”Så mycket bättre” där han gjorde oförglömliga tolkningar av så vitt skilda artister som Sven-Bertil Taube och Miriam Bryant.

För att undvika trängsel så kommer vi istället för buffé som vi vanligtvis serverar, servera en tre-rätters meny, pris 1250 kr

Konserten börjar ca 20:00 och dörrarna öppnas 17:00. Som vanligt serveras ingen mat under spelningen så det är viktigt att komma i tid så ni hinner äta i lugn och ro.

Åldersgräns 18 år

Biljetterna släpps på måndag 12/10 kl 10:00 via länken nedan

Köp beljetter här