Torsdagen 07 NOV
21:00 – 23:00 Hilton Stockholm

Absolut sista chansen att se hyllade jubileumsshowen!

Välkommen till en exklusiv kväll där Mårten Andersson sammanfattar 20 år som komiker!

Följ med på en galen humorresa från Dr Alban-rättegångar och Grammisnomineringar till ett brölande singelliv som gjorde Charlie Sheen chockad. Från Mellosuccén med Sean Banan via “rom och cola”-drev och Let’s Dance-skandaler till drömmen om en familj och såklart babylyckan!

En två timmar lång, galen kavalkad av helt nyskrivet material, gamla favoriter, klassiska imitationer, busringningar från arkiven, publiken önskar skämt, improvisation och överraskningar!

“Det står att showen är två timmar, men det kan lika gärna bli tre timmar där jag håller publiken som gisslan… Det är inte omöjligt att städarna får böna och be om att jag går hem. Kort sagt. Det finns inga ramar för den här kvällen, mer än att jag kommer fira mina 20 år som artist och göra allt jag kan för att skapa en oförglömlig kväll!
Mårten Andersson

Boka era biljetter här

Mårten Anderssons karriär startade som reporter på P3 redan 1993 och han fortsatte på ZTV och TV3 som programledare innan han bestämde sig för att istället bli komiker. Meritlistan inkluderar bland annat Grammisnominering för Dr Alban-sketcherna i kultförklarade Pippirull i P3 och utmärkelsen “Årets komiker” av tidningen Cafés läsare. Mårten har valts till bpde “Bästa nykomling” på Svenska Standupgalan 2002 och blev 2017 utsedd till “Årets MC/konferencier”.

Mårten är också mannen bakom Sveriges största standupklubb – RAW och har även vunnit talangtävlingar på engelska standupklubbar i både New York och London.

Standupdebuten skedde år 2000 på Norra Brunn tillsammans med Jan Bylund. Idag är Mårten en av Sveriges mest välkända komiker efter kritikerrosade publiksuccéer med soloshowerna “Under Ytan” och “Hybris”. Nu är det dags att sammanfatta det absolut roligaste från hans 20 år långa karriär!