Datum 16 – 17 dec – Cirkus, Stockholm
Biljetter släpps på onsdag den 2 okt kl 9.00 via LiveNation.se

Molly Sandén är den svenska popdrottningen som med varje nytt skivsläpp går från klarhet till klarhet. Förra året var hon den mest streamade kvinnliga artisten i Sverige och i somras utsågs hon till Årets Kvinnliga Liveartist på Rockbjörnen. Hennes två senaste album ”Större” och ”Det bästa kanske inte hänt än” har hyllats av både kritiker och fans. Den 17 december gör hon ett exklusivt gig på Cirkus i Stockholm under namnet ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN”.

Biljetter släpps på onsdag den 2 okt kl. 9.00 via LiveNation.se

Att hon har rösten vet vi sedan länge. Med åren har både dess nyanser och den artistiska självsäkerheten accentuerats. Det är ingen slump att Molly Sandén idag är en av landets mest populära artister. Hon har styrkan och sårbarheten, behärskar såväl det storslagna som det intima, vågar visa förlust och sorg. Hon förfogar också över en osviklig kontroll och låtar som publiken inte kan få nog av. Även om hon numera, som 27-åring, kan betraktas som en veteran känns det på många sätt som att karriären bara har börjat.

Det är på scen Molly Sandén berör allra mest. När hon direkt till fansen kan dela med sig av sin mänsklighet, karisma och vokala spännvidd. I somras gjorde hon stor succé på Lollapalooza i Stockholm och nu är det dags för en unik specialföreställning där Molly tar ut svängarna visuellt och musikaliskt med utgångspunkt i hennes senaste två album. Vi kan förvänta oss nya, avskalade versioner av hits som Sand, Rosa himmel och Det bästa kanske inte hänt än, allt med uppbackning från David Larsson (vocoder, flygel, gitarr), Povel Olsson (slagverk) och Linnea Olsson (cello och bas). Konserten på Cirkus i december liknar inget hon har gjort tidigare.

Datum
17 dec – Cirkus, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps på onsdag den 2 okt kl 9.00 via LiveNation.se