Avsluta arbetsveckan och starta helgen tillsammans med oss och Peroni! Fredagsfeeling, god öl och härlig musik av Angelo Rojas! Hjärtligt välkomna från kl 17:00!

En prisvärd upplevelse i kvarterskrogmiljö!

Med prestigelös service och stor flexibilitet vill vi skapa en prisvärd helhetsupplevelse i stimmig kvarterskrogmiljö!

Paraden i hörnet Valhallavägen/Erik Dahlbergsgatan invigdes 1932 och var den självklara knytpunkten för vardagsnöjen på norra Östermalm. I dag har filmen bytts ut mot mat och dryck, men andan om en plats för upplevelser och inspiration lever vidare.

Kvarterskrogen Paraden är lite som Lustiga Huset, här har vi skapat liv i varje hörn. Ät i trappan, i baren eller i matsalen. Leta dig upp till övre etage och sitt på balkongen, blicka in i det öppna köket eller låt en söndagsflaska rött gå runt vid det stora familjebordet. Nedervåningens ölbar lockar till småprat över ett glas mikrobrygd, och från köket kommer smårätter med inspiration från Sydeuropa, eller kanske en helstekt svensk bondfågel att dela på. I mitten av lokalen står den halvrunda biljettdisken kvar, och historien om Paraden lever vidare. Denna gång med kniven, gaffeln och gästerna i huvudrollen.

Välkomna, vi ses!

Paraden kvarterskrog & barservering
Valhallavägen 147

Telefon: +46 (0)8-660 33 55
Email: paraden@bockholmengruppen.com
Hem: www.paradenkvarterskrog.com

Vi har öppet 7 dagar i veckan för frukost, lunch & middag!