Här i Stockholms innerskärgård, endast tio minuter från city, i en charmig gammal grosshandlarvilla precis vid havet har vi skapat en levande restaurang och mötesplats för såväl långfärdsseglare som finanskryssare och landkrabbor.

Hos oss umgås och trivs alla utan förbehåll. Under högsäsong serverar vi lunch och middag sju dagar i veckan, och nere vid vattenbrynet återfinns Kärleksbaren där vi grillar och dricker somriga drinkar när andan faller på, och vädret tillåter, under sommaren. Vi har givetvis även öppet under den mörka årstiden då vi bland annat erbjuder vår populära à la carte och brunchbuffé på helgerna samt ett av stans härligaste julbord under december månad.

KÄRLEKSBAR

Om somrarna, när solen skiner här ute på Bockholmen håller vi till nere vid vattenbrynet och gör sånt vi gillar allra bäst!

Nere på vårt träddäck finner ni Kärleksbaren. Här sitter ni precis vid vattenbrynet och äter pizza, sallad och glass eller bara avnjuter ett härligt glas vin, en svalkande öl eller goda drinkar. Vi gungar med till musiken och lyssnar till ljudet av flip flops, med andra ord – njuter av det goda livet!

Varmt välkomna till oss på Bockholmen!

Boka bord