Stig in i en värld som tar er långt bort från vardagens måsten.

Den ljuva stillheten och den eleganta inramningen är en inbjudan till en plats där ditt välbefinnande står i fokus. Konceptet grundar sig på balansen mellan fyra hörnstenar: träning, avslappning, behandling och hälsosam kost.

Det moderna och eleganta formspråket i interiören harmonierar perfekt med miljön där stadspuls möter spa-drömmar, ritad av den internationellt erkände arkitekten och designern Per Öberg, som med stor framgång genom åren utvecklat förstklassiga spamiljöer i Sverige.

Vana spa är en av Stockholms största spa- och träningsanläggningar, med pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum, behandlingar för ansikte och kropp, spa-lounge med öppen spis, 300 kvm gym med konditionsmaskiner, personlig träning och holistiska produkter signerade Kerstin Florian. På totalt 1500 kvadratmeter får medlemmar, hotellgäster och andra besökare möjlighet att ladda batterierna och träna på ett modernt gym där du har möjlighet att boka personlig träning, signaturbehandlingar eller bara njuta i spa-loungen framför brasan.

 

Välkommen till en annan värld, en fristad i storstaden!

 

Nytt exklusivt spa och medlemsgym i hjärtat av Vasastan. Effektiv träning och varsam återhämtning.
TELEFONNUMMER: 010-583 21 65
WEBSITE: www.elite.se
BESÖKSADRESS: Sankt Eriksgatan 115