📕 Från starten har Escape Stories fokuserat lite extra på två saker. Det första är berättelserna som kopplas till våra spel. Vi har tre olika berättelser, tre olika scenarion. I varje spel har alla pussel ett syfte, de känns som en del av helheten.

 

🕵🏻‍♂️ Detta är viktigt för oss för att bryta barriären mellan det verkliga och det påhittade, och för att en upplevelse hos oss inte ska kännas som ett spel, utan som ett verkligt uppdrag. Berättelsen är så viktig för oss att det är en del av vårt namn: Escape Stories!

 

🔎 Vårt andra fokus har alltid legat på vår personal. Vårt mål är att inte bara ha den bästa personalen bland Stockholms Escape Rooms utan även erbjuda Stockholms bästa service. Nedan ser ni våra fantastiska medarbetare vars jobb det är att höja er upplevelse hos oss till något riktigt speciellt. Vi får många positive recensioner och email från våra gäster som lovordar vår personal och deras dedikation till gästernas upplevelse, det är otroligt viktigt för oss, och gör oss väldigt glada och stolta!

 

Boka er Escape Stori