Hos Bionic tränar du aldrig ensam. Din personliga tränare säkerställer att du får ut maximal effekt av din EMS-träning. Alla våra tränare är licensierade personliga tränare och är experter på EMS-träning.

BIONIC ÄR EMS

EMS betyder elektrisk muskelstimulans och är en relativt ny träningsmetod. De elektriska impulserna stimulerar dina muskler och skapar en högintensiv styrketräning utan vikter. Därför är träningen hos Bionic väldigt skonsam för kroppen, lätt att anpassa och fungerar för alla.

TRÄNA EFFEKTIVARE

Hos Bionic tränar du alltid 90% av alla muskelgrupper samtidigt i fyra sekunders intervaller. På så sätt blir EMS-träningen effektiv och intensiv och varar därför i bara 20 minuter. Vi garanterar att det räcker. Våra personliga tränare motiverar dig under passet och ser till att din teknik är korrekt.

EXKLUSIV KOMFORT

På Bionic erbjuder vi allt du behöver från att du kommer in till att du lämnar studion. Allt från träningskläder anpassade för EMS-träning och fräscha handdukar till högkvalitativa hygienartiklar till efter träningspasset. Eftersom Bionic är personlig träning och vi har två platser per träningspass slipper du överfulla omklädningsrum och publik vid träningen.

Besök oss